Banner Image
PITKÄVETOVIHJEET

PITKÄVETOVIHJEET

Pitkävetovihjeet ovat silloin, kun ne ovat ilmaisia ja parhaimmillaan, äärimmäisen tärkeä asia tavoitellessa voitollista vedonlyöntiä eli voittamista pitkässä juoksussa. Niistä on nimittäin apua ihan jokaisen suomalaisen vedonlyöjän arkeen. Ne tarjoavat mahdollisuuden peesaamiselle, tuen omien analyysien rinnalle, tietynlaisen opintien voitollisen vedonlyönnin pariin, parhaat kertoimet ja paljon muuta.

Yksikään pelaaja ei siis ole sellaisessa asemassa, että ne ammattilaisten laatimat vetovihjeet olisi varaa jättää hyödyntämättä; ei etenkään nykyään, kun niistä ei ole välttämätöntä maksaa.

Winnerz25€ RISKITÖN VETO ILMAN KIERRÄTYSTÄLue arvosteluLunasta bonus

Kun siis törmäät laadukkaisiin pitkävetovihjeisiin, kuten tulet tällä meidän Jääkiekon-mm.net -sivustolla törmäämään, kannattaa niistä ottaa kaikki mahdollinen irti. Pelaaja ei nimittäin ole koskaan liian hyvä ottaakseen vastaan apua, ja nimenomaan fiksu vedonlyöjä osaa tämän ehdottomasti itselleen myöntää.

Hyppää siis mukaan meidän kelkkaan ja tartu tavalla tai toisella – sillä itsellesi sopivalla – kiinni siihen, mitä meillä on teille tarjota.

QuickbetKotiutukset sekunneissa pankkitililleLue arvosteluLunasta bonus
Betglobal100% talletusbonus 200€ astiLue arvosteluLunasta bonus
BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue arvosteluLunasta bonus18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Lightning CasinoKotiutukset sekunneissa tilille kellonajasta riippumattaLue arvosteluLunasta bonus
Vivatbet150% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiinLue arvosteluLunasta bonus
Maxxwin100% / 250€ VAIN meidän lukijoilleLue arvosteluLunasta bonus
PINNACLEMaailman PARHAAT KERTOIMET ja korkeimmat panosrajatLue arvosteluLunasta bonus18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluLunasta bonus18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
Boomerang.bet100% talletusbonus 200€ asti vedonlyöntiin!Lue arvosteluLunasta bonus

PARHAITA ILMAISIA PITKÄVETOVIHJEITÄ JOKA PÄIVÄ

Me emme koskaan lähde julistamaan mitään määrällistä ilon juhlaa, mitä tulee meidän pitkävetovihjeisiin. Tällä me tarkoitamme sitä, että mikäli haluat lukea kymmenen tai kymmenittäin pitkävetovihjeitä päivittäin, siinä tapauksessa olet tullut täysin väärään paikkaan. Meille näet kaikkein tärkeintä on vetovihjeiden laatu.

Toisin sanoen meille kelpaa vain ja ainoastaan ne positiivisen odotusarvon omaavat kohteet eli mehukkaat ylikertoimet; uskokaa tai älkää, internet on pullollaan vihjesivustoja, joissa pitkävetovihjeet ovat ohjeistukseltaan sitä, että laadulla ei ole merkitystä, vaan ainoastaan määrällä.

Edellä mainitusta huolimatta me toki tarjoamme meidän ilmaiset ammattilaisten laatimat pitkävetovihjeet päivittäin. Toisin sanoen, meillä ei tule koskaan tyhjiä päiviä, sillä käytännössä ottaen positiivisen odotusarvon kohteita löytyy pelattavaksi aina. Ja on myös paljon mahdollista, että meiltä löytyy päivittäin useita vetovihjeitä, sillä pelattavaa vedonlyönnin parissa on nykypäivänä niin äärimmäisen paljon. Mutta mitään järjetöntä tykitystä ei ole missään nimessä luvassa.

Kuten siis todettua, meidän vetovihjeet pitävät sisällään vain ja ainoastaan positiivisen odotusarvon kohteita. Me emme kuitenkaan hae vain niukasti rajakertoimen ylittäviä ylikertoimia, vaan tavoitteena on nimenomaan niiden todella herkullisten ylikertoimien löytäminen. Se vaatii työtä, mutta siksi meillä onkin kasassa niin laadukas tiimi vihjaajia, ettei tämä tule tuottamaan koskaan minkäänlaisia ongelmia tiimillemme.

Kun siis saavut Jääkiekon-mm.net -sivustolle, voit olla aina varma siitä, ettei vetovihjeitä ole koskaan rakennettu väkipakolla; sillä, kun ei missään nimessä ole mitään tekemistä voitollisen pelaamisen kanssa, etenkään pitkässä juoksussa.

MILLAISIA KOHTEITA MEIDÄN VETOVIHJEISSÄ ESIINTYY?

Koska meidän tavoitteena on laatia nimenomaan parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet, ja löytää maukkaimmat ylikertoimet, me emme jätä kiveäkään kääntämättä missään suhteessa. Tämä tarkoittaa sitä, että me haravoimme hyvin tarkasti läpi kaikki tarjolla olevat kohteet päivittäin.

Tällä tavoin me pystymme takaamaan suomalaisille vedonlyöjille aina ne markkinoiden maukkaimmat kohteet eli ne korkeimmat ylikertoimet. Toki aina superjättimäisiä ylikertoimia ei ole tarjolla, mutta tällaisinakin päivinä me löydämme niitä positiivisen odotusarvon pelivalintoja.

Vuonna 2023 tilanne onkin sekä pelaajien että vetovihjeet laativien henkilöiden näkökulmasta erinomainen. Pelattavaa on suorastaan käsittämätön määrä ja esimerkiksi yksi yksittäinen jääkiekon MM-ottelu voi sisältää jopa yli 400 erilaista kohdetta. Tästä syystä meidän pitkävetovihjeet sisältävätkin laajan kirjon erilaisia kohteita eli me emme koskaan rajoita pelivalintojamme vain tietynlaisiin kohteisiin.

Samaan aikaan toiset kohdetyypit ovat kuitenkin yleisempiä kuin toiset, toki myös lajista ja sarjasta riippuen. Jokainen sivustoamme käyttävä suomalainen pelaaja tuleekin törmäämään meidän vetovihjeet lukiessaan erittäin laajaan kirjoon näiden kohdevalintojemme suhteen.

Jokaisen valittavan kohteen kohdalla mennään siis aina se odotusarvo edellä. Oli siis kyseessä sitten millainen kohdetyyppi tahansa, se valitaan, mikäli tarjolla on maukas ylikerroin. Ja, koska tiimimme on äärimmäisen laaja ja laadukas, erilaisia pelivalintoja on tarjolla erilaisista lajeista ja sarjoista, koska osaamista löytyy paljon.

Seuraavassa voisimme kuitenkin tehdä katsauksen siihen, millaisia kohteita meidän pitkävetovihjeistä sitten löytyy.

Yli/alle

Yli/alle kohteet tuovat mukavaa vaihtelua perinteisten voittajien hakemiseen ja ne tarjoavat myös maukkaita ylikertoimia. Yli/alle kohteet voivat liittyä maalimääriin, laukausmääriin, jäähyminuutteihin ja oikeastaan kaikkeen sellaiseen, missä voi veikata yli/alle tulosta. Kaikkein yleisimpiä ovat kuitenkin maalimäärien veikkaukset eli esimerkiksi jääkiekko-ottelussa voidaan veikata yli/alle 5,5 maalia. Mikäli veikkaus on alle 5,5 maalia, tällöin voittaakseen ottelussa saa tulla korkeintaan viisi maalia. Mikäli taas veikkaus on yli 5,5 maalia, tällöin ottelussa tulee syntyä vähintään kuusi maalia. Yli/alle kohteita on myös joukkuekohtaisina.

Pelaajakohtaiset kohteet

Pelaajakohtaiset kohteet tarkoittavat sitä, että vetoa lyödään esimerkiksi pelaajan pistemääristä, maaleista, laukauksista ja niin edelleen. Näissäkin näkee paljon yli/alle kohteita eli laukooko pelaaja ottelussa esimerkiksi yli 3,5 kertaa tai tekeekö pelaaja yli 1,5 tehopistettä. Etenkin hiljaisempina päivinä, jolloin tarjonta on muutoin vähissä, pelaajakohtaiset kohteet tarjoavat mukavasti pelattavaa. Ja muun muassa jääkiekon MM-kisoissa pelaajakohtaisia kohteita on todella mukavasti, ja niiden parissa tekee mukavia löytöjä.

1X2 kohteet

Nyt puhutaan vedonlyöntikohteiden osalta niistä kaikkein perinteisimmistä. 1X2 kohteet tarkoittavat lähtökohtaisesti sitä, että vetoa lyödään kotivoitosta, tasapelistä tai vierasvoitosta. Vaikka tarjolla on nykypäivänä kaikenlaista pelattavaa, 1X2 kohteet ovat pitäneet siitä huolimatta pintansa kaikkein suosituimpina pelivalintoina. Myös meidän pitkävetovihjeet sisältävät näitä kohteita kaikkein eniten. 1X2 kohteissa ei ole pelkästään kyse otteluiden voittajista, mutta pääsääntöisestä tämä on se, mihin näillä kohteilla viitataan.

Tasoituskohteet

Tasoituskohteet ovat käytännössä ottaen kuin 1X2 kohteet, mutta niissä on yksi iso ero: jommallekummalle joukkueelle tai pelaajalle voidaan antaa tasoitusta. Toisin sanoen toinen joukkue voi saada esimerkiksi 1,5 maalia eteen, jolloin toisen joukkueen on sitä veikatessa voitettava vähintään kahdella maalilla.

Tasoituskohteet tuovatkin juuri selkeän ennakkosuosikin omaaviin kohteisiin pelattavaa; muutoin kertoimet ovat joko ennakkosuosikille aivan liian pieniä tai altavastaajan kohdalla riski on aivan liian suuri. Otteluihin on usein tarjolla sekä suurempia että pienempiä tasoituksia, joiden mukaisesti sitten kertoimet elävät.

Vedonlyöntivihjeet sisältävät tasoituskohteita todella usein, juuri edellä mainituista syistä.

Moneyline kohteet

Moneyline kohteet menevät niin ikään hyvin pitkälti sinne samaan kategoriaan niiden 1X2 kohteiden kanssa, sillä myös niissä veikataan ottelun voittajaa. Oleellinen ero tulee kuitenkin siinä, että moneyline kohteissa ei ole olemassa tasapelin vaihtoehtoa. Toisin sanoen pelaaja valitsee ottelun voittajan: esimerkiksi jääkiekossa mukaan lasketaan sekä jatkoaika/jatkoerä että voittolaukauskilpailu. Jos siis ottelu on varsinaisen peliajan jälkeen tasatilanteessa, veto ei pääty siihen; lyöty moneyline kohde ratkeaa vasta, kun ottelu päättyy tavalla tai toisella.

MILLAISILLA SIVUSTOILLA PITKÄVETOVIHJEITÄ PELATAAN?

Vedonlyönnin parissa käytetään usein lausahdusta ”kerroin on kuningas”. Tällä tarkoitetaan sitä, että kerroin määritetään, millaisella sivustolla pitkävetovihjeet hyödynnetään: toisin sanoen vetovihjeet pelataan parhaan kertoimen tarjoavalla sivustolla.

Aina tulee kuitenkin vastaan esimerkiksi tilanteita, joissa useampi kuin yksi sivusto tarjoaa saman kertoimen. Tällöin valitaan luonnollisesti se kaikin puolin paremman tarjonnan antava sivusto tai esimerkiksi paremman vedonlyöntibonuksen tarjoava sivusto.

Yleisesti ottaen parhaat kertoimet tulevat lähes poikkeuksetta parhailta peliyhtiöiltä ja parhailta vedonlyöntisivuilta. Samat sanat pätevät myös parhaisiin vedonlyöntibonuksiin, joten isoilta osin me pääsemme pelaamaan niillä parhailla sivustoilla.

Mutta mitkä ovat sitten niitä ominaisuuksia, joiden perusteella kannattaa päättää, missä sitä pitkävetovihjeet kullakin kerralla pelaa? Ja tämä siis tilanteissa, joissa useampi kuin yksi sivusto tarjoaa sen markkinatopin eli parhaan kertoimen.

Tähän me lähdemme pureutumaan seuraavassa eli me haluamme tehdä teille tutuiksi niitä ominaisuuksia, jotka tekevät erinomaisen sivuston.

Parhaita sivustoja yhdistävät tietyt tekijät

Kuten siis todettua, parhaat vedonlyöntisivustot erottuvat joukosta ja niillä pyritään aina mahdollisuuksien mukaan lyömään vedot sisään. Aina se ei tokikaan ole mahdollista, mutta enemmän kuin usein pitkävetovihjeet päästään pelaamaan näillä parhailla sivustoilla.

Se, onko kyseessä paras, hyvä, kohtalainen vai huono sivusto, määrittyvät useamman kuin yhden asian kautta.

Olemassa ei ole siis mitään yhtä yksittäistä tekijää, joka erottaa jyvät akanoista, vaan kyse on aina ehdottomasti kokonaisuudesta; näiden parhaiden kokonaisuuksien pariin vetovihjeet usein meidät johdattavat.

Kohdevalikoima

Kohdevalikoima on äärimmäisen kriittinen asia vedonlyöntisivustojen osalta, enemmän kuin vain yhdestä näkökulmasta. Ensinnäkin, jos pelattavia kohteita on tarjolla vähän, vetovihjeet johdattavat pelaajan vain äärimmäisen harvoin näille sivustoille eli ne eivät ole kilpailukykyisiä.

Toisekseen tällaisia sivustoja ei suinkaan lasketa niiden parhaiden sivustojen joukkoon, koska nimenomaanhan siitä tarjonnasta vedonlyönnissä on loppujen lopuksi kyse.

Ja se ei missään nimessä riitä, että pelattavia kohteita on vain niihin pelkkiin 1X2-kohteisiin; niitä on oltava myös tasoituksiin, maalimääriin ja ottelutapahtumiin, koska pitkävetovihjeet ovat usein marginaalisempiin kohteisiin kohdistettuja.

Rahansiirtomenetelmät

Rahansiirtomenetelmillä on ihan aidosti merkitystä pelaajien näkökulmasta, sillä meillä kaikilla on omat mieltymyksensä. Osa pelaajista haluaa hoitaa talletukset ja kotiutukset sellaisilla perinteisillä tavoilla kuin verkkopankkisiirrot ja luotokortit – toiset taas moderneilla, kuten nettilompakot.

Rahansiirtomenetelmät ja ennen kaikkea niiden turvallisuus näyttelevät todella suurta roolia, sillä rahan halutaan myös kotiutuvan nopeasti. Rekisteröintivapaat vedonlyöntisivut ovat toki oma lukunsa tässä suhteessa, sillä niissä on tarjolla vain pankkisiirrot, joskin kotiutukset tapahtuvat vain minuuteissa.

Verovapaat voitot ja turvallisuus

Kuten tässä artikkelissa todettua, vetovihjeet pelataan lähes poikkeuksetta aina parhaan kertoimen tarjoavalla vedonlyöntisivustolla.

Tähän sääntöön liittyy kuitenkin yksi poikkeus, mikäli voittojen verovapaus on tärkeä asia pelaajille; meille se ainakin on, koska voitollisessa vedonlyönnissä on kyse myös voittojen maksimoinnista. Jos sivusto A tarjoaa parhaan kertoimen, mutta ei verovapaita voittoja, tällöin pieni desimaalinen ero ei riitä paikkaamaan veroihin kuluvaa summaa.

Siksi on siis järkevämpää ottaa sitten vaikka se toiseksi paras tarjolla oleva kerroin, koska silloin sitä maksimoi voittonsa. Verovapaat voitot liittyvät aina pelilisenssiin: EU-lisenssi tarjoaa aina voitot verovapaina ja lisäksi se on myös turvallisuuden tae.

Asiakaspalvelun laatu

Asiakaspalvelun laadun merkitystä ei sovi koskaan väheksyä, kun mitataan ne parhaat vedonlyöntisivut, joilla pitkävetovihjeet pyritään siis mahdollisuuksien mukaan pelaamaan. Pelaajat edellyttävät toisin sanoen asiakaspalvelulta aina asiantuntevaa apua, oli tilanne sitten mikä tahansa.

Asiakaspalvelun tulee olla mieluusti tavoitettavissa vuorokauden ympäri, tai ainakin mahdollisimman pitkään. Lisäksi asiakaspalvelua tulee olla saatavilla eri muodoissa, joista paras ja tärkein on ehdottomasti livechat.

Lisäksi asiakaspalvelun tulee kyetä auttamaan vastuullisen pelaamisen parissa ja auttamaan esimerkiksi peliongelmaisia löytämään ratkaisun tilanteeseensa, tavalla tai toisella.

Kilpailukykyiset kertoimet

Ja nyt tullaan sitten siihen tärkeimpään eli kertoimiin. Mikäli vedonlyöntisivusto ei pärjää kertoimissa, tällöin pitkävetovihjeet ohjaavat eittämättä pelaajat kilpaileville sivustoille. Kuten todettua, kerroin on kuningas lähes poikkeuksetta aina, joten kerroin on se kaikkein tärkein yksittäinen määrittävä tekijä sille, missä vetovihjeet pelataan. Kuten olemme todenneet, teidän ei tarvitse murehtia sen parhaan kertoimen löytämisestä meidän pelivalintojen kohdalla koskaan. Me nimittäin teemme kerroinvertailun aina teidän puolestanne ja nostamme ne parhaat kertoimet esille.

MISTÄ PARHAAT PITKÄVETOVIHJEET TUNNISTAA?

Parhaiden pitkävetovihjeiden löytäminen saattaa olla pahimmillaan melkoinen savotta, sillä on paljon mahdollista, että siihen kuluu todella paljon aikaa. Toisaalta taas itsessään ne parhaat pitkävetovihjeet tunnistaa todella helposti, joten se auttaa mukavasti tässä tilanteessa.

Ammattilaisten kädenjälki on nimittäin niin paljon laadukkaampaa kuin harrastelijoiden, ettei niiden eroavuuksista voi yksinkertaisesti kukaan missään tilanteessa erehtyä. Eikä kyse ole mistään yksittäisistä eroista joissain tietyissä asioissa, vaan ihan perustavaanlaatuisista eroista kaiken mahdollisen suhteen.

Oikeastaan kaikkein paras mittari tunnistaa ne parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet heikoista vastaavista on se, mikä sinulla on oma fiilis vetovihjeet luettuasi; tähän pystyy sekä aloittelija että kokenut konkari.

Toisin sanoen, harrastelijoiden laatimat vetovihjeet luettuasi olet suurella todennäköisyydellä paljon enemmän hämilläsi tekemäsi pelivalinnan osalta kuin ennen lukemista. Ja, jos satut välttymään tältä hämmennykseltä, niin joka tapauksessa joudut toteamaan vähintään sen, ettei luetusta vetovihjeestä ollut nimeksikään apua.

Maalaisjärjen käyttö on siis sallittua myös tässäkin suhteessa ja se toimiikin oikeastaan eräänlaisena totuuden torvena itsellesi.

Seuraavassa me käymme enemmän kuin vain yleisellä tasolla läpi niitä asioita, jotka erottavat ne parhaat ilmaiset vihjeet niistä heikkolaatuisista vastaavista. Tämän myötä sinun ei tarvitse halutessasi jäädä täysin omien tulkintojesi varaan, mikäli olet epävarma asian suhteen: voit hyödyntää seuraavat vinkit.

Voitollinen vedonlyönti koko ajan läsnä

Kun puheenaiheena ovat parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet, niiden ydin on voittamisessa. Se on siis loppujen lopuksi se ainoa ja oikea tavoite – totta kai sen vedonlyönnin tuoman jännityksen ohella. Tästä syystä voitollisen vedonlyönnin elementit ovat Jääkiekon-mm.net -sivuston vetovihjeissä jatkuvasti läsnä.

Toisin sanoen, kaikki toiminta perustuu sille, että nämä tietyt määreet täyttyvät jokaisen pelattavan kohteen kohdalla. Mikäli ne eivät täyty, tällöin kohde ei yksinkertaisesti ole pelaamisen arvoinen. Jos siis haluat esimerkiksi alkuun peesailla pitkässä juoksussa voittavat vetovihjeet, ja samalla oppia pelaamaan oikealla tavalla itsenäisesti, olet oikeassa paikassa.

Palautusprosenttia ei piilotella

Palautusprosentista puhutaan aina paljon, kun kyseessä ovat ne parhaat vetovihjeet, mutta mitä sillä sitten oikein tarkoitetaan? Kaikessa yksinkertaisuudessaan kyse on vetoihin panostettujen rahasummien sekä vedoilla voitettujen rahasummien keskinäisestä suhteesta.

Mikäli siis vihjaajan vihjeillä on tullut kokonaisuudessaan enemmän voittoja kuin vetoihin on panostettu rahaa, tällöin palautusprosentti on positiivinen. Ja mitä suurempi tuo ero on, sitä parempi palautusprosentti on.

Parhaat pitkävetovihjeet tarjoavat sivustot ovat avoimia tässä suhteessa eli palautusprosenttia ei piilotella, sillä läpinäkyvyys on kaiken A ja O.

Ytimekkäät ja asiantuntevat perustelut

Sitten tullaan luonnollisesti siihen kaikkein tärkeimpään asiaan, joka kertoo kaiken näkyvimmin millaiset pitkävetovihjeet kukin vihjaaja ja sivusto tarjoaa. Kun asialla on alansa ammattilainen, tällöin hän tietää tismalleen, millaiset vihjeet pelaajille tulee rakentaa. Niiden on toisin sanoen oltava lyhyitä ja ytimekkäitä paketteja, jotka ovat kovaa tykitystä itse asiasta. Kaiken tulee siis perustua faktojen ja vihjaajan oman valtavan kokemuksen ympärille. Eikä se pelkästään riitä, vaan vihjaajan on kyettävä myös tuomaan sanomansa kertaheitolla selväksi. Toisin sanoen kirjoituskielen on oltava erinomaisella tasolla ja samaan aikaan rakenteen on oltava ehdottoman selkeä.

MITEN PARHAAT VETOVIHJEET RAKENNETAAN?

Kuten jo tällä sivulla, tuossa edeltävässä kohdassa nopeasti totesimme, vetovihjeiden rakenne on ehdottoman tärkeää. Pelaajan ei siis tule koskaan joutua näkemään kovaa vaivaa sen eteen, että hän pysyy pitkävetovihjeen mukana. Hänen ei tule myöskään joutua vihjeen luettuaan hakemaan lisätietoa muualta. Kaikki tieto tulee siis olla saatavilla sieltä yhdestä ja samasta paikasta eli vetovihjeet laativalta sivustolta, ja nimenomaan sen vihjeen yhteydestä.

Mikäli nämä kaikki edellä mainitut asiat eivät täyty, silloin kyseessä eivät missään nimessä ole ne laadukkaimmat mahdolliset vetovihjeet. Tällaisessa tilanteessa kannattaa siis ehdottomasti suunnata huomionsa muualle ja keskittyä ihan jonkin toisen palvelun tarjoamiin vetovihjeisiin. Onneksesi Jääkiekon-mm.net tekee aina kaikkensa sen eteen, ettei sinun todellakaan tarvitse enää etsiä itsellesi mitään muuta sivustoa vetovihjeiden osalta. Tästä syystä me olemmekin rakentaneet selkeät kaavat vihjeillemme ja valinneet vain ja ainoastaan vedonlyönnin sekä vihjeiden kirjoittamisen läpikotaisin ymmärtävät vihjaajat.

Mutta millainen sitten on se rakenne, jonka mukaisesti pitkävetovihjeet rakentuvat? Seuraavassa me käymme tätä meidän vetovihjeiden rakennetta tarkemmin läpi. Tämän kautta sinulla on selkeästi parempi käsitys siitä, millaisia parhaat ilmaiset vihjeet ovat ja mihin se laatu perustuu.

Perusinfo löydyttävä

Kaikki lähtee selkeärakenteisissa vetovihjeissä aina liikenteeseen siitä, että tarjolla on perusinfo. Toisin sanoen vihjaaja ei voi olettaa pelaajan tietävän kaikkea mahdollista ja siksi tämä perusinfo on niin äärimmäisen kriittinen.

Mutta mitä sitten tuohon perusinfoon oikein kuuluu?

Pelaajalle on käytävä ennen kaikkea ilmi, mistä sarjasta ja mistä joukkueista/pelaajista oikein puhutaan. Lisäksi ajankohta eli ottelun päivämäärä ja alkamisajankohta on nostettava esille, ettei pelaaja joudu selvittämään näitä asioita jostain muualta.

Nimet ja termit kunnossa

Lempinimien käyttäminen pelaajista ja joukkueista on mukavaa ja virkistävää vaihtelua. Sen tulee kuitenkin tapahtua vasta siinä vaiheessa, kun ensiksi asioista on puhuttu niiden oikeilla nimillä. Vedonlyöjän ei siis tule koskaan joutua pitämään parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet lukiessaan Googlea viereisellä välilehdellä auki ymmärtääkseen, mistä on kyse.

Samat sanat pätevät myös lajiin ja itse otteluun liittyviin termeihin; vihjaajan tulee aina muistaa, ettei jokainen pelaaja suinkaan ole samanlainen asiantuntija kuin vihjaaja itse. Ja samat sanat pätevät myös voitolliseen vedonlyöntiin liittyviin termeihin, joita ei sovi jättää selittämättä.

Laadukkaat perustelut ja pelivalinnan läpikäynti

Mikäli perustelut pelivalinnalle ja ylipäätään pelivalinnan esittely jäävät vajavaisiksi, tällöin ollaan kaukana laadukkaasta vihjeestä. Voidaankin sanoa, että myös harrastelija voi kyetä rakentamaan rakenteeltaan selkeät vetovihjeet, mikäli hän esimerkiksi matkii ammattilaisia perässä.

Mutta harrastelija ei koskaan kykene tarjoamaan pitkävetovihjeet lukeville pelaajille sitä arvokasta ylimääräistä informaatiota kohteesta, jonka asiantuntija tarjoaa. Ja itsessään ne perustelut ovat juuri sen mittaiset kuin tarvitsee.

Laadukkaissa pitkävetovihjeissä ei siis turhaan venytetä niitä vihjeitä pituudeltaan, vaan niihin ladotaan vain ja ainoastaan kaikki kohteen osalta relevantti informaatio.

Kertoimet ja muu info loppuun

Kun pitkävetovihje on muilta osin valmis, loppuosassa palataan takaisin sen relevantin informaation pariin. Tässä kohtaa ei kuitenkaan käydä läpi samoja asioita kuin vetovihjeiden alussa, vaan pelaajalle tarjotaan vielä se loppupaketti informatiivisten asioiden osalta. Tämä vetovihjeiden lopussa oleva informaatio kertoo pelivalinnan kertoimen, sivuston, joka tuon kyseisen kertoimen tarjoaa ja jossa kohde pelataan, sekä panosmallin.

MITEN VETOVIHJEIDEN PANOSTUS TOIMII?

Kaikki pitkävetovihjeet eivät voi suinkaan omata keskenään yhtä loistokasta positiivista odotusarvoa; jokaiselle päivälle, kun ei löydy yhtä maukkaita ylikertoimia tarjoavia kohteita. Tästä syystä parhaat ilmaiset vetovihjeet tarjoavat pelaajille panosmallin, jota on ehdottomasti syytä noudattaa, mikäli nimenomaan peesailet pitkävetovihjeen. Mikäli päätät lähteä sooloilemaan, on olemassa aivan liian suuri riski sille, että panostuksesi on joko liian korkea tai liian matala. Toisin sanoen, tällöin panos ei vastaa pelivalinnan odotusarvoa ja silloin ollaan hakoteillä sen voitollisen pelaamisen eli asetetun tavoitteen suhteen.

Parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet sisältävät siis aina sen panosmallin, ja sen olemassaololle on olemansa erittäin pätevät syyt. Ja panostus tulee sitten totta kai sovittaa aina siihen omaan pelikassaan, koska pelikassan hallinta on äärimmäisen tärkeää. Yksittäinen tappiollinen veto ei siis saa koskaan tyhjentää kassaa, vaan panostus on aina 1-5% pelikassasi koosta. Näistä edellä mainituista syistä vetovihjeissä puhutaankin nimenomaan panosmallista – ei asetettavasta panoksesta rahasumman muodossa.

Bonusten kautta suurempiin voittoihin kiinni

Panosmalliin pelaajan ei siis sovi lähteä koskemaan pitkävetovihjeitä peesaillessaan, mutta sen sijaan panoksen suuruuteen hän voi vaikuttaa. Luonnollisesti yksi vaikutuskeino on suurempi pelikassa, mutta kaikilla ei ole varaa tuota vedonlyöntiin varattua pelikassaa omasta pussista kasvattaa. Mikä siis tässä kohtaa keinoksi? Tietenkin vedonlyöntibonukset, joilla pelikassan kasvattaminen ja sitä kautta suurempien voittojen saalistaminen on mahdollista nopeampaa. Tästä syystä parhaat pitkävetovihjeet sisältävätkin aina parhaita vedonlyöntibonuksia, jotka kannattaa ehdottomasti lähteä aina hyödyntämään.

Ilmaisvedot ja riskittömät vedot oiva mahdollisuus

Jos joku hetki on sopiva poiketa voitollisen vedonlyönnin elementeistä, on se hetki silloin, kun tarjolle tulee ilmaisveto tai riskitön veto. Ilmaisvedot ovat parhaimmillaan kirjaimellisesti sitä ilmaista pelirahaa. Tällöin, kun puhutaan ilmaisesta pelirahasta, kyseessä on ilmaisveto ilman talletusta. Pelaajan ei siis tarvitse tallettaa rahaa pelitililleen tai ylipäätään hänen pelitilillään ei tarvitse olla rahaa tällaisen ilmaisvedon saadakseen.

Myös ilmaisveto ilman kierrätystä on kertakaikkisen erinomainen bonus. Ja sitten ovat ne riskittömät vedot, joissa riski on siis yksinomaan peliyhtiöllä. Pelaajalla on siis näiden vedonlyöntibonusten kohdalla mahdollisuus lähteä hieman revittelemään ja koittaa saalistaa kertaheitolla suuria voittopotteja; toki jokainen hyödyntää nämä vedonlyöntibonukset tyylillään.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MILLAISIA KOHTEITA MEIDÄN PITKÄVETOVIHJEISSÄ ESIINTYY?

Meidän vetovihjeet sisältävät, ilman poikkeuksia, vain ja ainoastaan sellaisia kohteita, jotka omaavat positiivisen odotusarvon eli ylikertoimen. Luonnollisesti me pyrimme aina nappaamaan kiinni ne parhaat ylikertoimet ja tarjoilemaan ne teille, lajista tai sarjasta riippumatta. Itsessään kohteiden osalta meidän pitkävetovihjeissä esiintyy kaikenlaista pelattavaa – aina niistä 1X2 kohteista alkaen ja pelaajakohtaisiin kohteisiin päättyen.

MIKSI VEROVAPAAT VOITOT OVAT NIIN TÄRKEÄ ASIA?

Voitollisessa pelaamisessa on aina kyse nimenomaan voittamisesta ja totta kai samaan aikaan pelivoittojen maksimoinnista. Tästä syystä me pyrimme aina hyödyntämään kerroinvertailun kautta löydetyt parhaat kertoimet. Aina parasta kerrointa ei kannata kuitenkaan hyödyntää, vaan se toiseksi paras voi olla paljon parempi. Mikäli nimittäin parhaan kertoimen tarjoavalla sivustolla eivät ole tarjolla verovapaat voitot, pelkkä kerroin ei pysty verottajan ottamaa siivua paikkaamaan.

MILLAISIA OVAT PARHAAT SIVUSTOT VETOVIHJEIDEN PELAAMISEEN?

Parhaat sivustot, joissa pitkävetovihjeet voidaan pelata, ovat nimenomaan ylipäätään niitä parhaita ja kaikkein monipuolisimpia vedonlyöntisivuja. Aina niillä parhailla sivustoilla ei päästä pelaamaan, koska kerroin on kuningas, mutta useimmiten ne parhaat kertoimet löytyvät parhailta sivustoilta; tähän parhaiden vedonlyöntisivustojen kategoriaan on mahdotonta päästä ilman kilpailukykyisiä kertoimia eli markkinatoppeja.

ONKO PARHAIDEN PITKÄVETOVIHJEIDEN TUNNISTAMINEN HELPPOA?

Parhaat pitkävetovihjeet tunnistaa ehdottomasti helposti, sillä ne vain yksinkertaisesti eroavat joukosta jokaisella mahdollisella tavalla. Niiden löytäminen saattaa tosin viedä aikaa, mutta siitä ei ole olemassa pienintäkään epäselvyyttä, etteivätkö ne erottuisi joukosta. Parhaissa pitkävetovihjeissä rakenne on äärimmäisen selkeä, kaikki informaatio kerrotaan ja perustelut pelivalinnalle ovat ehdotonta A-luokkaa – parhaita kertoimia unohtamatta.

KUINKA MONTA VETOVIHJETTÄ ME TARJOAMME PÄIVITTÄIN?

Me emme koskaan tule ilmoittamaan mitään tiettyä päiväkohtaista määrää niiltä osin, miten monta pitkävetovihjettä meidän sivuilta päivittäin löytyy. Me emme nimittäin koskaan aseta määrää laadun edelle, vaan kaiken määrittää se positiivinen odotusarvo. Jos me siis löydämme toisena päivänä yhden ylikertoimen tarjoavan kohteen ja toisena kaksi, niin silloin me toimimme vallitsevan tilanteen mukaisesti. Sen me voimme kuitenkin sanoa, että meiltä pitkävetovihjeet löytää ilmaiseksi joka päivä.

200 käteiskierrosta tervetulotarjouksena!

Highrollerilta jopa 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysvaatimusta!