Banner Image

Ruotsi vahvistaa rivejään – NHL-tähti tulossa kisoihin

Ruotsi on saamassa todella laadukkaan pelaajan jääkiekon MM-kisoihin, kun Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä William Nylander saapuu vahvistamaan Tre Kronoria. Nylander kertoi jo aikaisemmin avoimesti halukkuudestaan pelata MM-kisoissa, mutta Nylander ei ollut vielä siinä vaiheessa läpäissyt vaadittavaa terveystarkastusta.

NHL-tähti William Nylanderille on näytetty vihreää valoa Toronto Maple Leafsin puolesta, joten Ruotsin jääkiekkoliiton tarvitsee enää hoitaa Nylanderin vakuutukset kuntoon ja herra nähdään Tampereella tositoimissa. Ruotsin joukkue MM-kisoissa on pelannut tähän mennessä kolme ottelua, joista se on onnistunut voittamaan jokaisen kamppailun.

27-vuotiaan William Nylanderin pikkuveli Alexander Nylander, 25, on tällä hetkellä Tre Kronorin vahvuudessa, joten veljekset pääsevät pelaamaan samaan joukkueeseen. Alex Nylander on varmasti mielissään, kun Williamin kisareissulle näytettiin vihreää valoa.

”On selvää, että haluan hänet tänne ja pelata hänen kanssaan”, Alexander Nylander sanoi maanantai-iltana, kun Ruotsi oli kukistanut Suomen.

Ruotsi saa lisää tulivoimaa kentälle

William Nylander on äärimmäisen kova vahvistus Tre Kronorille. Ruotsalaishyökkääjä teki 82 NHL:n runkosarjaottelussa tehot 40+47=87 ja 11 pudotuspelimatsissa 4+6=10. Nylander oli Toronton toiseksi paras pistemies runkosarjassa.

NHL-tähti Nylander on pelannut MM-kisoissa aiemmin vuosina 2017, 2019 ja 2022. Maailmanmestaruuden Nylander onnistui voittamaan vuonna 2017 ja samoissa kisoissa hän sai arvoikkamman pelaajan palkinnon. Nylander on tehnyt 21 MM-ottelussa 37 tehopistettä – Nylander tuo joukkueseen selkeästi lisää vaarallisuutta ja tulivoimaa.

Toronto Maple Leafsin kausi päättyi NHL:ssä pudotuspelien toisella kierroksella Florida Panthersia vastaan. William Nylander oli kieltämättä koko Toronto-leirin näkyvin pelaaja, vaikka joukkueessa viilettää Auston Matthewsin, Mitch Marnerin ja John Tavaresin kaltaisia pelaajia. Nylander janoaa varmasti mestaruutta Tre Kronorille, kun oma kausi päättyi Toronton kanssa pettymykseen.

William Nylander on todella iso nimi jääkiekon MM-kisoihin, häntä voidaan verrata Mikko Rantaseen. Molemmat ovat NHL:ssä oman joukkueen kärkinimiä ja he kantavat tulosvastuuta illasta toiseen. Nylander on luisteluvoimainen pelaaja, jolta löytyy myös äärimmäisen tarkka veto. Ruotsin osakkeet nousevat huomattavasi Nylanderin tulon myötä.

Myös puolustaja Timothy Liljegren on tulossa vahvistamaan Tre Kronoria. 24-vuotias Liljegren pelasi tällä kaudella Toronto-paidassa 67 runkosarjaottelua, joissa syntyi tehot 6+12=18. Pudotuspeleissä Liljegren pelasi viisi ottelua ilman tehopisteitä.

200 käteiskierrosta tervetulotarjouksena!

Highrollerilta jopa 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysvaatimusta!