Banner Image
TSHEKIN KOKOONPANO JÄÄKIEKON MM-KISOISSA 2024

TSHEKIN KOKOONPANO JÄÄKIEKON MM-KISOISSA 2024

Tältä sivulta voit lukea Tshekin kokoonpanon jääkiekon MM-kisoihin 2024 sekä katsoa Tshekin NHL-vahvistukset ja maan saavutukset niin MM-kisoissa kuin muissa arvokilpailuilla. Löydät myös kattavasti tietoa Tshekin jääkiekkomaajoukkueen historiasta, mukaan lukien maan kaikkien aikojen parhaat pelaajat sekä mitalitilaston.

QuickbetKotiutukset sekunneissa pankkitililleLue arvosteluLunasta bonus
XLBet5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluLunasta bonus18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
BET365Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue arvosteluLunasta bonus18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Lightning CasinoKotiutukset sekunneissa tilille kellonajasta riippumattaLue arvosteluLunasta bonus
PINNACLEMaailman PARHAAT KERTOIMET ja korkeimmat panosrajatLue arvosteluLunasta bonus18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Tsekki on perinteikäs jääkiekkomaa, joka menestyi erityisesti 2000-luvun taitteessa erinomaisesti. 2010-luvulla Tshekin kokoonpano ei kuitenkaan ole enää yltänyt kovin suureen menestykseen, jos vuonna 2010 saavutetun MM-kullan jättää pois laskuista. Kahdeksan viime vuoden aikana Tsekki ei nimittäin ole yltänyt neljättä sijaa korkeammalle kertakaan. Olisivatko vuoden 2024 MM-kisat kuitenkin se aika ja paikka, kun Tsekin kokoonpano palaa takaisin mitalikantaan kiinni?

Tshekin otteluohjelma jääkiekon MM-kisoissa 2024:

  • Perjantai 10. toukokuuta: Tshekki – Suomi
  • Lauantai 11. toukokuuta: Norja – Tshekki
  • Maanantai 13. toukokuuta: Sveitsi – Tshekki
  • Keskiviikko 15. toukokuuta: Tshekki – Tanska
  • Perjantai 17. toukokuuta: Tshekki – Itävalta
  • Lauantai 18. toukokuuta: Tshekki – Itävalta
  • Tiistai 21. toukokuuta: Kanada – Tshekki

TSHEKIN JOUKKUE MM-KISAT 2024

Tsekin joukkue jääkiekon MM-kisoihin 2023 julkaistiin sunnuntaina 7. toukokuuta. Kari Jalosen kisamiehistö koostui pitkälti Euroopassa ammatikseen kiekkoilevista pelaajista, mutta mukana oli myös muutama mielenkiintoinen nimi NHL:n puolelta. Rosterista löytyy kuusi NHL-pelaajaa, ja suomalaisten iloksi mukana on myös yksi pelaaja Liigasta. Tämä herra on Marek Langhamer, joka pelasi päättyneellä kaudella Tampereen Ilveksessä.

Hyökkäysosastolla suurimpia nimiä olivat New York Rangersin Filip Chytil, San Jose Sharksin Martin Kaut ja Detroit Red Wingsin Dominik Kubalik, sekä Detroit Red Wingsin Jakub Vrana ja Arizonan Coyotesin Dmitrij Jaskin. Puolustusosastolla isoimmat minuutit kerännee Boston Bruinsin Jakub Zboril ja Arizona Coyotesin Ronald Knot. Tolppien väliin Tsekin joukkue sai Arizonasta Karel Vejmelkan.

Alapuolelta voit katsoa Tsekin MM-joukkueen vuoden 2023 jääkiekon MM-kisoihin. Tsekin virallinen kisamiehistö julkaistiin sunnuntaina 7. toukokuuta.

Tshekki joukkue MM-kisoissa 2023:

Maalivahdit:
Simon Hrubec, ZSC Lions
Marek Langhamer, Ilves Tampere
Karel Vejmelka, Arizona Coyotes

Puolustajat:
Tomas Dvorak, Dynamo Pardubice
Michal Jordán, Rapperswill-Jona Lakers
Michael Kempny, Sparta Praha
Ronald Knot, Arizona Coyotes
Jan Kostalek, Dynamo Pardubice
Tomas Kundratek, Kometa Brno
David Nemecek, Sparta Praha
Jakub Zboril, Boston Bruins

Hyökkääjät:
Ondrej Beranek, Karlovy Vary
Jiri Cernoch, Karlovy Vary
Roman Cervenka, Rapperswill-Jona Lakers
Jakub Flek, Kometa Brno
Filip Chlapik, Ambri-Piotta
Fili Chytil, New York Rangers
Martin Kaut, San Jose Sharks
Dominik Kubalik, Detroit Red Wings
Lukas Sedlak, Dynamo Pardubice
Jiri Smejkal, IK Oskarshamn
Vladimir Sobotka, Sparta Praha
Michael Spacek, Ambri-Piotta
David Tomasek, Sparta Praha
Daniel Vozenilek, Trinec

TSHEKIN JÄÄKIEKKOMAAJOUKKUE – YLLÄTYSVALMIS MAA

Tsekin jääkiekkomaajoukkue kuuluu lajin ehdottomiin suurmaihin, vaikka Tsekin tasavalta itsenäistyi vasta vuonna 1993. Jääkiekon osalta kyseessä on kuitenkin perinteikäs kansakunta, sillä Böömissä pelattiin jääkiekkoa jo 1800-luvulla, sen ollen yksi ensimmäisistä alueista Euroopassa, jossa jääkiekkoa pelattiin.

Böömin maajoukkuetta seurasi Tsekkoslovakin jääkiekkomaajoukkue, joka saavutti useita maailmanmestaruusmitaleita 1900-luvulla. Tsekkoslovakin hajotessa Tsekki otti paikan jääkiekon A-sarjasta ja ensimmäisissä MM-kisoissaan Tsekki saavutti Saksassa vuonna 1993 pronssia.

Olympiakultaa Tsekki voitti vuonna 1998 ja tämän jälkeen Tsekin jääkiekkomaajoukkue juhli maailmanmestaruutta kolme kertaa peräkkäin vuosina 1999-2001. Yhteensä Tsekki on voittanut historiansa aikana kuusi MM-kultaa (1996, 1999, 2000, 2001, 2005 ja 2010) ja yhden hopean ja viisi pronssimitalia. Viime vuoden MM-kisoissa Tsekki oli vasta seitsemäs, ja myös Pekingin talviolympialaisissa maa jäi jämäsijoille ollen yhdeksäs.

100% talletusbonus 200€ asti!

Uusi vedonlyöntisivusto upean bonuksen saattelemana! Nappaa jopa 200€ pelirahaa 5x kierrätyksellä!