Banner Image

Mitkä Ovat Parhaita Jääkiekko-Vedonlyöntisivuja Vuonna 2022?

Jääkiekko on ylivoimaisesti suosituin urheilulaji Suomessa ja maailmalla myös kovassa suosiossa tietyissä maissa. Suomessa kotimaisen SM-liigan jääkiekko-ottelut keräävät tuhansia katsojia katsomoihin ja satoja tuhansia katsojia vastaanottimien ääreen, vaikka kyseessä olisivat vain perussarjan arkipelit syksyn pimeydessä.

Jääkiekon MM-kisoissa Suomen ratkaisuottelut sitten keräävät jopa yli 2 miljoonaa katsojaa ja nekin, jotka eivät näitä otteluita näe, varmasti saavat tietää, kuinka on käynyt. Koska itse lajin suosio on Suomessa niin suurta, on ymmärrettävää, että myös jääkiekko-vedonlyöntisivut Suomessa ovat suosittuja ja vedonlyönti lajista ylipäätään. Tässä artikkelissa valotamme, millä tavalla tunnistaa parhaat jääkiekko-vedonlyöntisivut Suomessa, eli mitkä seikat tulee ottaa arvioissa huomioon.

Tutustu arvioihin eri sivustoista

Tehdäkseen kattavan listauksen siitä, mitkä ovat top jääkiekko-vedonlyöntisivut, täytyy käyttää paljon aikaa arvioimiseen. Monilla ei tällaista aikaa ole käytettävissä, joten onkin hyvä, että asiantuntijat ovat tehneet tämän työn yksittäisen ihmisen puolesta. Esimerkiksi tällä sivulla luetellut parhaat jääkiekko-vedonlyöntisivut on seulottu pitkän ja tinkimättömän analysoinnin ja arviointityön tuloksena. Jääkiekko-vedonlyöntisivut ovat niin suosittuja, että nykyisin niitä on erittäin paljon. Yksittäisenkin sivuston arviointi vie helposti tuntikausia, joten on ymmärrettävää, että yksittäisen ihmisen aika ei riitä kovin montaa sivustoa arvioimaan ja vertailemaan. Mikäli kuitenkin haluaa itse vetää omat johtopäätökset, on tällainen sivuja arvioinut sivusto silti hyvä apuväline ja tuo mainion alkupääoman omille arvioillesi.

Opettele tunnistamaan parhaat jääkiekko-vedonlyöntisivut

Jääkiekko vedonlyönti on erittäin mielenkiintoinen harrastus, mutta koska jääkiekko-vedonlyöntisivuja on paljon, voi hyvien tunnistaminen huonoista olla vaikeaa. Edellisessä kappaleessa neuvoimme lukemaan asiantuntijoiden arvioita, mutta vaikka tätä neuvoa noudattaisikin, on silti itsekin hyvä ymmärtää, mitkä asiat erottavat hyvät sivustot huonoista. Ensisilmäyksellä eroja voi olla vaikea huomata, mutta tarkempi tutkiminen tuo erot hyvin esiin. Seuraavaksi esittelemme muutaman pääpointin.

Tarjonta koskien eri liigoja ja turnauksia

NHL, eli National Hockey League on maailman ylivoimaisesti tunnetuin ja paras jääkiekkosarja. Mikäli vedonlyöntisivu ei kuitenkaan tarjoa pelimahdollisuutta muista kuin NHL:n otteista, jää se auttamatta jalkoihin kilpailussa muita sivustoja vastaan. Hyvä vedonlyöntisivusto tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa useammista eri jääkiekkosarjoista. Suomalaisille tärkeitä sarjoja ovat tietenkin SM-liiga ja Mestis sekä parhaita liigajoukkueita sisältävä CHL, eli Champions Hockey League. Näiden lisäksi hyvällä vedonlyöntisivulla tarjontaa tulisi löytyä ainakin AHL:stä sekä Ruotsin, Sveitsin, Tsekin ja Venäjän jääkiekkosarjoista. 

Oma lukunsa ovat suuret arvoturnaukset, kuten jääkiekon miesten MM-kisat, nuorten MM-kisat, naisten MM-kisat ja tietenkin olympialaiset. Näitä turnauksia seuraa esimerkiksi Suomessa koko kansakunta ja mikäli joku vedonlyöntisivu ei tarjoa mahdollista lyödä vetoa arvoturnausotteluista, on se huomattavasti heikompi kuin sellainen sivusto, joka tarjoaa. Kaikkein parhaat vedonlyöntisivut tarjoavat pelikohteita myös tuntemattomammista sarjoista. Tällaisia ovat pienempien Euroopan maiden, kuten Norjan, Ranskan, Tanskan ja Italian pääsarjat, suurimpien eurooppalaisten sarjojen toiseksi korkeimmat sarjatasot, sekä Pohjois-Amerikasta ECHL ja suurimmat juniorisarjat OHL, WHL ja QMJHL.

Tarjonta koskien erilaisia kohteita

Ottelun voittajan veikkaaminen on jääkiekosta vetoa lyödessä kaikkein yleisin pelimuoto. Jos mahdollisuus on veikata pelkästään voittajaa, ei kuitenkaan palvella läheskään kaikkia asiakkaita heidän haluamallaan tavalla. Hyvä vedonlyöntisivusto antaa mahdollisuuden lyödä jokaisessa ottelussa vetoa jopa kymmenistä eri asioista. Voittajan veikkaamisen lisäksi tulee olla mahdollisuus veikata tarkkaa tulosta, voittajaa tasoituksella, ottelun ensimmäisen ja viimeisen maalintekijää, yksittäisten pelaajien tilastoja, jäähytasapainoa ja niin edelleen. 

Erityisen tärkeää nykyisin on sisällyttää mahdollisuus lyödä vetoa livenä. Live-vedonlyönnin suosio perustuu sen nopeaan tempoon ja mahdollisuuteen lyödä vetoa ottelun tapahtumiin mukautuen. Monilla vedonlyöntisivustoilla on mahdollisuus lyödä vetoa useasta sarjasta, mutta parhaat vedonlyöntisivut erottaa siitä, että kohdevalikoima on laaja myös vähemmän tunnettujen sarjojen otteluista vetoa lyödessä.

Yksittäisten otteluiden lisäksi myös kausi- ja turnausvedot ovat suosittuja. Pelaajat haluavat lyödä vetoa sarjan tai turnauksen voittajasta, mutta myös pistepörssissä tai maalipörssissä menestyvistä pelaajista, selviytymisestä pudotuspeleihin jne.

Vedonlyöntisivujen yleisominaisuuksien vertailu on ratkaisevassa roolissa myös jääkiekko-vedonlyöntisivuja vertaillessa

Pelkkä laaja kohdevalikoima ja hyvä kattavuus jääkiekkosarjoissa ei kuitenkaan riitä, mikäli vedonlyöntisivu ei täytä laatuvaatimuksia muuten. Ennen kuin sivuston kohdevalikoimaa edes vilkaisee, kannattaa varmistaa, että tietyt asiat ovat A-luokkaa. Valitettavasti tänäkin päivänä osa vedonlyöntisivuista on heikkolaatuisia, mutta onneksi hyvälaatuisen vedonlyöntisivuston tunnistaminen on melko helppoa. Seuraavaksi kerromme asioista, jotka vedonlyöntisivustolla täytyy olla kohteista tai lajeista riippumatta kunnossa, että sivusto on vierailemisen arvoinen.

Sivuston täytyy olla ehdottoman turvallinen ja luotettava

Kaikkein tärkein ominaisuus hyvässä vedonlyöntisivustossa on sen turvallisuus ja luotettavuus. Rekisteröityessäsi vedonlyöntisivustolle luovutat heille ison pinon henkilötietojasi ja mikäli ryhdyt pelaamaan sivustolla, teet tietenkin sinne myös talletuksia omalla rahallasi. Sekä henkilötiedot, että luonnollisesti raha kiinnostavat myös rikollisia. Tämän vuoksi vedonlyöntisivustolla täytyy olla riittävät suojausmenetelmät tietoja ja rahoja suojaamassa. 

Onneksi on kehitetty lisenssijärjestelmä. Kaikkein tunnetuimpien ja maineikkaimpien lisenssien kriteerit ovat hyvin tiukkoja turvallisuuteen liittyen, eli mikäli sivustolla on esimerkiksi Malta Gaming Authorityn, eli MGA:n myöntämä lisenssi, voi pelaaja olla varma, että rahat ja tiedot ovat turvassa. Lisenssin ehtoihin kuuluu myös sivuston omien sääntöjen tinkimätön noudattaminen ja lisenssinmyöntäjä valvoo myös myöntämisen jälkeen, että kriteerit edelleen täyttyvät.

Maukkaat bonukset piristävät pelaamista

Vedonlyöntisivut kilpailevat toisiaan vastaan erityisesti erilaisilla bonuksilla. Pelaajille on tarjolla yleensä huikea tervetuliaisbonus, mutta tämän lisäksi säännöllisesti on tarjolla talletusbonuksia, ilmaiskierroksia kasinon peleihin, ilmaisvetoja ja monia muita bonuksia, joista osa perustuu aiempaan pelaamiseen ja osa on tarjolla ilman lisävaatimuksia. Näissä on sivustokohtaisesti yleensä huomattavia eroja. Bonusten määrän lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota niiden ehtoihin. 

Yleensä kaikkiin bonuksiin sisältyvät kierrätysvaatimukset, mutta toisilla sivustoilla nämä vaatimukset ovat huomattavasti ankarampia kuin toisilla. Myös kriteereissä voi olla esimerkiksi aikarajoja tai voittorajoja. Pelaajan kannalta rahallisesti suurin bonus ei siis aina ole kannattavin, vaan muutkin asiat ratkaisevat. Optimaalisessa tilanteessa bonuksia myös saa mahdollisimman usein, eikä vain silloin tällöin. Bonuksia ja tarjouksia on parhailla sivustoilla myös silloin, kun kyseessä on suuri tapahtuma, esimerkiksi jääkiekon MM-kisat.

Asiakaspalvelun roolia ei voi väheksyä

Parhaillakin vedonlyöntisivustoilla ilmenee joskus ongelmia tai joku asia on jäänyt pelaajalle epäselväksi tai hän tarvitsee vain ohjeistusta. Tällöin ratkaisevaan rooliin nousee asiakaspalvelu. Parhaat vedonlyöntisivut ymmärtävät asiakaspalvelun merkityksen modernissa liikeyrityksessä ja ovat panostaneet sen laatuun. Asiakaspalvelun pitää olla tavoitettavissa helposti ja nopeasti, sen pitää olla ystävällistä ja sen pitää pystyä ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman nopeasti ja oikein. 

Useimmilla sivustoilla on mahdollisuus ottaa yhteyttä joko sähköpostin välityksellä tai live-chatin kautta. Live-chat on näistä kätevämpi, mutta se ei kaikilla sivustoilla ole auki 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakaspalveluun kuuluu myös mahdollisimman kattava usein kysyttyjen kysymysten osio. Mikäli se on oikein tehty, ei asiakas useimmiten joudu edes ottamaan erikseen yhteyttä asiakaspalveluun, vaan vastaus löytyy tästä osiosta.

200 käteiskierrosta tervetulotarjouksena!

Highrollerilta jopa 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysvaatimusta!